TEKİRDAĞ / MALKARA - Şehit Selim Vural Ortaokulu

Şehit Selim Vural Ortaokulu

Adres
HACIEVHAT MAH. FEVZİ ÇAKMAK SK. ŞEHIT SELIM VURAL ORTAOKUL BLOK NO 4 MALKARA / TEKİRDAĞ
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP TEKİRDAĞ MERKEZE 56 KM UZAKLIKTADIR.