TEKİRDAĞ / MALKARA - Şehit Selim Vural Ortaokulu

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ COŞKU İLE KUTLANDI.

VERGİ BİLİNCİ İLE İLGİLİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SUNUM YAPILMIŞTIR.

Şbt

Okulumuzun uzaktan da olsa açıldığı günlerde kar yağışı güzel görüntüler oluşmasını sağladı. Okulumuz ve kardan adamımız öğrencilerimizi bekliyor.

Eğitim Takviminde bugün...

Ock

Öğrencilerimizi özlemle beklerken hafta başlangıcında İstiklal Marşı'mızı okuduk. Öğrencilerimizle sağlıklı günlerde de okuyacağız.

Ock

Öğretmenlerimizle Tübitak projelerimiz görüşmek üzere buluştuk. Hem uzaktan eğitim sürecini hem de projelerimizi konuştuk.

Ock

Sıfır Atık etkinlikleri kapsamında panomuzu ve çöp kutularımızı hazırladık.

Ock

Öğrencilerimiz okula geldiğinde bahçelerini özlemiş olacaklar. Biz de onların dönüşlerinde mutlu olabilmeleri için okul bahçemizde ağaçlandırma çalışması yaptık.

Mrt

Rehberlik Öğretmenimiz Gözde ÇELİK öğrencilerimize 'Bağımlılıkla Mücade Eğitimi' verdikten sonra eğitimimizin kapsamını genişleterek velilerimize yönelik olarak 'Bağımlılıkla Mücadele ve Hijyen ve Sağlık Eğitimi' vermiştir. Çok sayıda velimizin katıldığı eğitimde Corona Virüs ile ilgili bilgilerde veren Rehberlik Servisimiz bu konuda öğrencilerimize her fırsatta bilgilendirmeler yapmaktadır.

Mrt

Geleneksel Çocuk Oyunları yarışmalarına Kaleli yakan Top oyunuyla katılacak olan grubumuzu okulda yaptığımız turnuva ile seçtik. Öğrencilerimize 13/03/2020 Cuma gerçekleştirilecek olan yarışmalarda başarılar diliyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz Geleneksel Çocuk Oyunları yarışmalarına Kaleli Yakan Top oyunuyla katılacaklar. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sevda TOPUZ ile birlikte yarışmalara güzelce hazırlanıyorlar.

Mrt

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasına 6/A sınıfında Safinaz GÜNSEVER katılmıştır. Öğrencimize katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun Rehberlik Öğretmeni Gözde ÇELİK, öğrencilerimize 'Bağımlılıkla Mücadele ve Sağlıklı Yaşam' konulu eğitim verdi. Eğitimimizin amacı gelişim çağındaki çocuklarımızın sağlıklı yaşam şekli benimsemelerini sağlamak. Ayrıca çeşitli hastalıklardan korunma yollarını da anlattığımız eğitimde öğrencilerimizin akıllarına takılan soruları cevaplandırdık.